$269.99

Jaket Kulit - Adat Dijieun, Biker Style MLJ111

kulit-shop.biz-banner-ad.gif

Hai aya Folks, hatur nuhun pikeun pariksa daptar Jaket Kulit urang

Sadaya jaket kulit urang tiasa didamel di kulit sapi kulit Aniline kanggo ngagem kasual atanapi di cowhide Top-Grain anu langkung saé pikeun nunggang. Anjeun ogé gaduh pilihan 8 warna kulit supados anjeun henteu salawasna kedah hideung.

Unggal jaket kulit didamel kanggo mesen sareng anjeun milih sagala pangukuran di luhur ngan ukur ukur jaket atanapi kaos anu cocog nyaéta cara paling gampang. Henteu sadayana tiasa mésér jaket kulit tina rak dugi ayeuna anjeun tiasa mesen jaket Heboh tina situs kami bahkan ukuran atanapi bentuk anjeun.

Ogé upami anjeun hoyong ngarobih hiji hal ngeunaan gaya biker jaket kulit ngahubungan kami sareng kami bakal ngarobih pikeun biasana anjeun biasana henteu nganggo biaya tambahan. Fitur hébat di toko kami nyaéta anjeun tiasa unggah catetan sareng atanapi gambar nalika anjeun mesen pikeun kami terangkeun panjelasan atanapi parobahan anu anjeun pikahoyong.

Jaket Kulit Biker Dijieun Biker Gaya MLJ111

mens-samak-jaket-mlj111-hideung-www.leather-shop.biz-payun-pic.jpg

Fitur Biker Style Jaket Kulit MLJ111

  • Pilih antara kulit kulit sapi Aniline lemes pikeun ngagem kasual
  • atanapi Top-Grain cowhide pikeun nunggang motor
  • 8 Warna tina kulit kanggo milih henteu ngan Hideung
  • Gaya kerah ganda Biker
  • Panutupan seleting payun
  • 2 Dina kantong seleting payun
  • Gaya bersih tanpa sadaya kantong tambahan sareng beubeur
  • Pundak bi-swing pikeun gerakan panangan anu gampang
  • Maju cip
  • YKK zippers
  • 2 kulit anu dipotong jeroeun kantong (1 dibungkus sareng 1 kabuka luhur)
  • Lapisan poliéster
  • Ahli kaahlian
  • Pilih fitur anu anjeun pikahoyong / peryogi upami kanggo tunggang, tanpa mayar fitur anu henteu dipikahoyong / dibutuhkeun
  • Ibu awéwé tiasa mesen gaya ieu ogé mung milih Perempuan ti jandela turun-handap di luhur
  • Sadaya ukuranna aya upami aya bentuk naon anjeun
  • Adat dilakukeun / dilakukeun pikeun mesen anjeun
  • 50% pengiriman barang (teratur $ 50-60 ku kurir)
  • Harga pangsaena pikeun jaket ieu kualitas sareng gaya dimana waé

Kumaha Kaémbong Pangukuran Anjeun Peryogikeun Pikeun Jaket Kulit Diciptakeun

Graw jaket kulit atanapi kaos anu cocog sareng anjeun sareng iklaskeun dina méja atanapi ranjang. Candak ukuran pita lawon anjeun upami henteu gaduh salah anjeun tiasa nampi salah sahiji di Pasar Toko atanapi nganggo sapotong tali atanapi kawat sareng ukuran tape anjeun tina toolbar anjeun (sadayana gaduh salah sahiji). Turutan pituduh ukur di handap ieu sareng nalika anjeun ngukur nyerat ka handap atanapi pilih pangukuran tina turun tetingkap di luhur ku tombol ADD TO CART. Éta pisan! anjeun atos siap ayeuna mesen.

CATETAN * Upami jaket kulit anu anjeun ukur ukur teu cocog sareng anjeun 100% sampurna ngan ukur pangukuran anu anjeun kéngingkeun. Conto upami kaos dina jaket anjeun cekak sareng ukur 24 "nambihan 1 atanapi 2 atanapi naon waé inci kanggo nyocogkeun, éta ogé kanggo pangukuran ogé.

Janten Urang Ngukuran Ukuran ieu Kanggo Jaket Kulit

A. ALL AROUND CHEST - ngukur kelek kana kelek sareng dua kaliana

a.-ukur-dada.png

B. SLEEVE - Ti luhur taktak / lengan baju kana handapeun cuff

b.-ukur-leungeun baju.png

C. DAPATKEUN PIKIR - Tina ti jahitan leungeun baju kana seam kalung oposit

c.-ukur-taktak-ka-taktak.png

D. TIAR TO NECK - Ti jahitan Sleeve mimitian ti kerah, teu kalebet kerah

poto-1-taktak-ka-beuheung-ka-katuhu-way.jpg

E. LENGTH BACK - Tina handapeun kerah / luhur taktak kana handapeun jaket

e-ukur-balik-panjang.png

kulit-kesang-kaos-ukur-panduan.jpg

www.leather-shop.biz-store-logo.jpg

Upami anjeun ngagaduhan patalasan, ragu nanya ka kami. Anjeun tiasa klik tombol CONTACT AS di luhur atanapi anjeun tiasa nelepon atanapi e-mail ka kami iraha waé.

E-MAIL = ron@leather-shop.biz atanapi TELPON (315) 307-8923 iraha waé sareng kami bakal balik deui ka anjeun saatos waé.

Saham Ayeuna:
Kaayaan
anyar
kasadiaan
Rata-rata waktos Pangiriman aya 3-4 Minggu
Biaya Pengiriman:
$ 25.00 (Biaya Pengiriman Manfaat)
Warna + $ 20 pikeun Bodas hungkul Euweuh Dipilih *
Jenis file nyaéta: bmp, gif, jpg, jpeg, jpe, jif, jfif, jfi, png, wbmp, xbm, tiff, txt, pdf, rtf, doc, docx, xls, xlsx, accdb, mdb, one, pps, ppsx, ppt, pptx, pub, odt, ods, odp, odg, odf Ukuran file maksimal nyaéta: 0KB

Harga Bulk Sadia

  • Beuli 10 - 20 sareng meunang $ 20.00 pareum
  • Beuli 21 - 50 sareng meunang $ 35.00 pareum

euweuh Harita Nulis Review